4 Oculus Quest VR játék gyerekeknek


Amikor először hazavisszük az Oculus Quest-et, a fantasztikus élmények és játékok elképesztő mennyisége zúdul ránk. Azért írtuk a bejegyzést , hogy el tippeket adjunk, ahhoz, hogy milyen játékokat próbáljon ki egy gyerek, vagy bárki a gyerekével közösen.


Fontos: Vajon készen áll gyermeke a VR szemüvegek használatára?

Az Oculus nem javasolja 13 éven aluli gyermekek számára a VR headset használatát. Többféle álláspnt is létezik, hogy milyen kortól ajánlott a VR játék használata, de mindegyik egyetért abban, hogy a gyerekek ne használják 10-15 percnél továbba VR eszközöket. Túlhasználat esetén szemfájás, hányinger és egyéb rosszullét is kialakulhat.

Ballista


Kastélyrombolós játék. Azoknak ajánlott, akik szeretik az Angry Birds típusú játékokat. Csak itt többféle szerepbe is lehet bújni.

Job Simulator


Bármi lehetsz! A Job Simulator a jövőben játszódik, ott ahol az emberek már egyáltalán nem dolgoznak. A játék viccesen mutatja be, hogy milyen munkákat végzünk.

Moss


Egy egér szemszögéből fedezheted fel a virtuális valóságot. Alapvetően egy kedves kis rohangálós játék.

National Geographic: Explore VR


Fedezz fel csodálatos tájakat, otthon. Az utazás élményét adja a játék ami nem csak oktató célra alkalmas, de pihentető is.

Kép:superparent.com/article/654/10-oculus-quest-games-you-need-for-your-kids