5 VR sport játék ami fitten tart – a világjárvány idején is


Maradj aktív és mozogj otthon is a lezárások és a világjárvány ideje alatt!

Reméljük 2021 vidámabb és szabadabb lesz, mint a tavalyi év, de jelenleg még ajánlott főként otthon maradni és csak indokolt esetben emberek közé menni.

vr játék
Kép forrása:vrscout.com/news/10-vr-sports-games-to-keep-us-occupied-at-home/ FitXR

Bár a modern VR technológia még mindig messze van a valódi élményekről, mégis remek alternatívája lehet a szabadtéri mozgásnak a VR sportolás. Olyan új eszközökkel, mint például az Oculus Quest 2, könnyebb és élménydúsabb, mint valaha. Mutatunk pár játékot az ökölvívástól a frizbiig, amikkel otthon sem lesz unalmas a mozgás.

Archery – QuiVr


Fantázia alapú (fantasy based) íjász szimulátor. 2018-ban jelent meg a Steam-en és kompatibilis a legtöbb nagy PC-s headset-tel. Többjátékos módban is játzható.

Boxing – BoxVR/FitXR


A zene, ritmus és fitnes alapú játékok ne hiába népszerűek VR platformokon. Nem a legélethűbb box szimulátor, de nagyon élvezetes. Ha valósághű boksz szimulátort keresel, akkor inkább a Creed: Rise to Glory-t ajánljuk.

Ultimate Frisbee – Echo Arena


Nem csak a hagyományos frizbizés élményét nyújtja ez a játék, hiszen a frizbizést magasabb szintre emeli a “gravtáció nélküli” játékmóddal, ami igazán egyedivé teszi ez ta játékot.

Van valami, ami nagyon kielégíti a VR frizbit, de a nulla gravitáció hozzáadásával a Ready at Dawn magasabb szintre emelte. E tekintetben az Echo Arena minden bizonnyal egészen egyedi, életét a Lone Echo multiplayer bővítésével kezdte, majd végül külön játékként jelentette meg. A robotcsapatunk fő célja, hogy a virtuális arénában gólokat szerezzen a frizbi ellenséges kapuba dobásával.

Dancing – Dance Central


Aki az Xbox30hoz kinect-et használ, annak maradandó élmény lesz a Dance Central. Valódibb táncélményt kínál, mint a versenytárs Just Dance, mert nagyobb hangsúlyt fektet a koreográfiai elemekre. A Dance Central már 2014 óta létezik, de 2019-ben az Oculus Studios megújította.

Table Tennis – Eleven: Table Tennis


A falmászós játékokhoz hasonlóan a ping-pong is az egyik első volt a VR sportok között. De a sikerük mindmáig töretlen. A For Fun Labs fejlesztette ki, és a csapat célja mindig egyértelmű volt: a lehető legreálisabb asztalitenisz-szimulátort létrehozni. egyedül és barátokkal is játszható valamint rendszeresen kap frissítéseket, hogy tovább javítsák a játékélményt.