Mit vegyünk karácsonyra annak aki szereti a technológiai újdonságokat?

A technológiai újdonságokat – akár VR – kedvelőknek sem lehetetlen karácsonykor olcsón a kedvükben járni! Egy kis keresgéléssel az egy-két éve még luxusnak számító eszközök is meglepően kedvező áron beszerezhetőek.

Ilyenek lehetnek például akár 5.000 Ft-ért:
Okosgyűrű

Nők és férfiak számára is elérhető okosóra.
okosgyűrű
Az ékszer a beépített NFC segítségével képes arra, hogy programokat megnyisson, futtasson, tulajdonosa kompatibilis ajtózárakat jediként kezeljen. És típustól függően még egy sor szintén nélkülözhető, ám mulattató varázslatot tud – ajándék kütyünek biztosan jó lesz.

VR-szemüveg

Egy olcsóbb kategóriájú VR – virtuális valóság szemüveg is kapható már 5.000 Ft-ért is akár.
VR szemüveg
Válasszunk állítható dioptriás, változtatható szemtávolságút. Fontos, hogy a megajándékozott jelenlegi okostelefonja beleférjen a tartójába.

Bluetooth hangszóró

bluetooth hangszóró
Szerencsés esetben van zajszűrős mikrofonja, 2-3 Watt teljesítménye, s a (legalább 3-as) Bluetooth kapcsolat mellett még 3.5mm-es jack aljzata is.

Power bank

power bank
Sohasem elég nagy az akkumulátor kapacitása az okostelefonnak, laptopnak: a vésztöltő power bank, külső akkumulátor mindig jól jön – akár egy újabb is.

Digitális fotókeret – akár idősebbeknek is

Bár már nem annyira divatos, de talán éppen ezért – megfelelő helyen – sokkal olcsóbb a digitális fotókeret.
digitális fotókeret
Hat vagy hét hüvelykes képátlóval, 16:9-es LCD kijelzővel, 800 x 480 pixeles felbontással, órával és naptárral örömet fog szerezni a karácsonyfa alatt – főként, ha a családtagok fotóit jó előre átmásolják rá, s a megajándékozottnak csak be kell kapcsolni.