Új HTC Vive kiegészítők

A 2017es CES kiállításra két új Vive kiegészítőt is vitt a HTC.

A 2016os CES-en mutatta be a HTC a VR szemüvegét így a 2016-os év meghatározó volt a Vive életében. Valószínűleg 2017 lesz a kiegészítők és a VR tartalmak éve!
A 2017-es CES-en tartott sajtótájékoztatón a HTC két prémium kiegészítőt is bemutatott, amelyek az idei évben már elérhetőek is lesznek. Ez a Vive Tracker és a Vive Deluxe Audio Strap.

HTC Vive Tracker

vive tracker
A Vive Tracker a virtuális valóságban való mozgáskövetés egy teljesen új formáját teszi lehetővé. A HTC a kiállításon 8 Vive Tracker integrációt mutatott be, a baseball ütőtől kezdve puskaként, porral oltóként vagy akár kamerára felrakva is lehet használni.

Az eszköz nagyjából 10 cm széles (picit kisebb, mint a jelenlegi Vive kontrollernek a feje), és az előrejelzések szerint 6 órás üzemidővel rendelkezik majd. Az integráció elősegítése céljából, a Vive 1.000 db Trackert fog odaadni különböző fejlesztőknek. A jelentkezési információk később elérhetőek lesznek a HTC Vive virtuális szemüveg oldalán.

HTC Vive Deluxe Audio Strap

vive delux audio
A Vive Deluxe Audio Strap egy állítható fejhallgatóval rendelkezik, amely azt teszi lehetővé, hogy 360 fokban élvezzük a VR hangokat, így még kényelmesebb lesz a virtuális valóságban lévő hangok követése. A fejpántban az integrált fejhallgatón kívül egy új állítható tárcsa is van, azért, hogy sokkal gyorsabban és egyszerűbben be tudjuk állítani a fejpántot, így biztosítva egy szorosabb, biztonságosabb és még kényelmesebb viseletet. Az eszközt már 2017 második negyedévében meg lehet majd rendelni, elvileg.

Tagged with