Tokyóban VR pornó szobák nyílnak

Rengeteg technológiai fejlesztést a pornó indított el, ezután jön persze a hadiipar, egészségügy majd a szórakoztatás. Azt már tudjuk, hogy a virtuális valóság, VR technológiának köszönhetően rengeteg újdonság fog születni a pornó és a szex területén is. A Japánok természetesen ebben is élen járnak.

vr pornó

Tokió Akihabara városrészében nyitott új élménypontot a Soft On Demand pornócég. A “SOD” új létesítménye elsősorban a pornórajongóknak szól – bár az apró szobákban természetesen lehet netezni, mangákat olvasni és pornóDVD-ket nézni, de a hely fő profilja a virtuális valóság. A látogatók ugyanis VR-sisakot húzva teljes életnagyságban tapasztalhatják meg a hangszigetelt szobákban a pornósztárokat.

A szobabérletek árai egyébként teljesen reálisak – egy órára 550 jen (kb. 1400 forint), egy teljes napra pedig 3150 jen (kb. 8000 forint) a bérlés.

VR Bangers

Mivel ez nem számít újdonságnak, Las Vegasban mégtovább mentek. A VR Bangers stúdió VR szolgáltatása kifejezetten a hotelszobákban történő jelenetekre szakosodott – ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy hasonló felépítésű, méretű és felszereltségű szobákban történnek a jelenetek, a kezdés után pedig már senkit sem fog érdekelni az, hogy más szinű a plafon vagy máshol van a minibár. A rendszer az Oculus Riftet és Gear VR-t is támogatja.

A Jövő

A 2016-os akihabarai VR-pornó fesztiválon már kifejezetten sok vr pornó felszerelést mutattak be, amely egyértelműen azt jelzi, hogy a VR-pornó kívülről furcsának és nehezen megközelíthetőnek tűnik, de az biztos, hogy a felvevőpiaca megvan és már csak minél felhasználóbarátabbá és átélhetőbbé kell tenni – a teljes testes VR-ruhák és egyéb stimulátorok pedig már most is fejlesztés alatt vannak.

Tagged with